dinsdag 29 april 2014

Vergeet me niet

Het blijft een uitdaging om klanten aan jouw merk te binden. Het is maar de vraag of ze achter je rug om ook zo enthousiast zijn. Afwachten of jouw bedrijf in de smaak valt? Daar doen deze werknemers niet aan mee! Met deze originele visitekaartjes laten ze een verrassend leuke indruk achter.


Sommige visitekaartjes zijn een tikkeltje gewaagd, maar daardoor ook erg grappig.  

Zou jij het lef hebben om zo'n bierbuik kaartje uit te delen aan een potentiƫle klant? Zo van: "Hey kom bij ons fitnessen, het is hard nodig..."

Bron: wtf

woensdag 16 april 2014

Dol fijne watersport

Flyboarden is een nieuwe spectaculaire watersport. Op foto's had ik het al meerdere keren voorbij zien komen… Het leek een onbereikbare sport, tot ik afgelopen zondagmiddag een appje kreeg van mijn vader.  “Ze zoeken nog vrijwilligers op de Open Dag Regina, 30 euro!” Jammer dat de camping in ons dorp dit niet aangekondigd had, dan had ik het wat minder laat gemaakt op de feestjes.


Als een dolfijn door het water duiken, dat het gevoel dat naar boven komt bij flyboarders. Je kunt vliegen tot circa 15 meter boven de waterspiegel. Het schijnt niet moeilijk te zijn, je leert namelijk in een les van 20 minuten al trucjes. Ook op de Open Dag hadden mensen het snel onder de knie, je zit vast in stevige schoenen.

Dit moet je toch gewoon een keer proberen? Ja, ik zet het op mijn bucketlist! Ik hoop dat ze nog eens langskomen met deze nieuwe watergadgets in ons dorp. Ben jij al overtuigd? Zo niet, kijk het filmpje hieronder:


Is dit een watersport die jij eens wil uitproberen?

maandag 14 april 2014

Just do it

Hey trouwe blogbezoekers!

Leuk dat je nog steeds mijn blog volgt! Bijna vijf maanden heb ik helemaal niets van me laten horen… Ja, sorry, schaamte. Zal ik met smoesjes komen? Nee, een blog bijbenen, lukte me simpelweg niet meer. Gelukkig heb ik trouwe lezers die graag weer wat nieuwe blogs zien verschijnen, ja ik ga het oppakken!

Afgelopen half jaar heb ik stage gelopen op een hele leuke internationale marketingafdeling. Doordat je overdag veel achter de computer zit, had ik daar ’s avonds geen behoefte meer aan. In februari ben ik gestart met een minor. Ik heb gekozen om een half jaar iets totaal anders te doen dan mijn major: Communicatie. Ik volg momenteel de minor: Global Development Issues in jawel, het Engels. Een half jaar non-stop Engels... Hier keek ik erg tegenop, maar het valt tot nu toe alles mee!

Just do it, leef met lef. Zeker iets wat ik op mijn stage, maar nu ook met mijn minor geleerd heb. Mijn minor gaat over ontwikkelingsvraagstukken in de wereld. Ik krijg vakken als rechtvaardigheid, cultuur en duurzame ontwikkeling.  Het allerleukste is de verplichte buitenlandse stage in juni! Je vertrekt naar een ontwikkelingsland, je leert een nieuwe cultuur kennen en je hangt een keer niet de toerist uit. Door het vrijwilligerswerk kom je echt in aanraking met de lokale bevolking. 


Kortom, ik ben in de tussentijd weer in een nieuw avontuur beland. En wat voor een! Spannend, maar ik kan niet wachten om mijn vliegtickets te boeken. Waar ik beland in juni? Afria, AziĆ« of Zuid-Amerika… Ik houd jullie op de hoogte! 

Hebben jullie al plannen voor deze zomer?